Expositie
In het Natuur Informatie Centrum zijn er mogelijkheden om tentoonstellingen of exposities te bezoeken of zelf te realiseren. Voor informatie hierover kunt U contact opnemen met de coördinator Wil Haan  

Lopende foto-expositie van 1 mei t/m 31 augustus 2013

Blauwe glazenmaker Foto: Ronald van Jeveren

Expostie 2013 Gewone oeverlibel Foto: Ronald van Jeveren

Metamorfose “de wondere wereld van  juffers en libellen”

Van 1 mei t/m 31 augustus 2013 is er weer een nieuwe tentoonstelling ingericht in museum Twintighoeven aan de Noorderelsweg 2b in Polder de Biesbosch te Dordrecht. 

Deze keer een foto-expositie over de wondere wereld van libellen en waterjuffers. Op een groot aantal foto’s komen de diverse soorten voorbij. Algemene soorten uit onze regio, maar ook zeldzamere soorten, passeren de revue. Op een grote foto is in tientallen kleinere beelden te zien hoe een libel zich ontwikkelt van larve tot volwassen insect: de metamorfose.

De foto's zijn gemaakt door Ronald van Jeveren en Hans Gebuis.

De tentoonstelling is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdagen en zondagen van 12.30-16.00 uur, of buiten deze dagen en uren op afspraak.

Museum Twintighoeven is gevestigd aan de Noorderelsweg 2b in boswachterij “De Elzen” te Dordrecht. Na de Viersprong rechtsaf op het erf van de boerderij aan de linkerkant van de weg.